AsbestSloopWerk

Beste bezoeker: De website is momenteel in onderhoud en wordt continue bijgewerkt. Wees welkom om verder te kijken!

Multiservice IJmond bv. Sloopwerken, renovatie & etc.

Afgelopen periode heeft er bij ons een omzettingsaudit plaats gevonden, Multiservice IJmond zal niet verder gaan als een Asbestsanering bedrijf. Dit wordt overgenomen door de zuster onderneming Milieu IJmond.

Echter zal er verder intern voor u niet veel veranderen, alleen dat de facturen etc. gestuurd worden door Milieu IJmond. Multiservice IJmond zal nog steeds blijven bestaan en zal voornamelijk werk uitvoeren in de renovatie, sloop & schoonmaak.

Professionele Renovaties

Een van de werkzaamheden die Multiservice IJmond b.v. voor u kan uitvoeren is het renoveren van een bestaand pand.

We herstellen of vernieuwen deels het bestaande pand zodat het

weer geschikt is om in te wonen en/of werken. Of het nu in de oude staat herstellen is of renoveren met moderne vernieuwingen, onze vakmensen zorgen ervoor dat uw pand weer volledig aan de huidige maatstaven voldoet.

Onze renovatiewerkzaamheden voeren wij uit bij zowel particulieren als bedrijven op zowel klein- als grootschalig niveau. Natuurlijk bespreken we vooraf de renovatie grondig door en voeren we de renovatiewerkzaamheden in nauw overleg met de opdrachtgever.

 

 

 

 

Bij de renovatie van een pand kunnen de volgende werkzaamheden van toepassing zijn:

  • Schilder werkzaamheden
  • Stukadoren
  • Timmer werkzaamheden
  • Loodgieters werkzaamheden
  • Elektra werkzaamheden
  • Tegelzetten
  • Voegen
  • Kitten
  • Binnenwand plaatsen

Voor kwalitatief hoogwaardig renovatie werk kiest u voor Multiservice IJmond b.v.

Bouwsupport

Problemen voorkomen op de bouwplaats is het doel van de bouwsupport.

Door de bouwplaats schoon te houden en afval snel en efficiënt te verwijderen ontstaat een werkplaats waar kwaliteit geleverd kan worden. Multiservice IJmond speelt daarin een belangrijke rol. Wij leveren schoonmaak- en sloop diensten. Maar ook al het materieel om de bouwplaats schoon te houden en afval snel en verantwoord te verwijderen. De arbeidsomstandigheden en milieu aspecten van de afvalverwijdering pakken wij aan door het gescheiden verzamelen van afval. Het storten van het afval gebeurt veilig en zonder krachtinspanning door een lift/kantelsysteem dat de containers overstort.

Neem ook eens een kijkje bij onze Projecten

Sluit Menu