AsbestSloopWerk

Multiservice IJmond bv

Multiservice IJmond bv is van alle markten thuis zo ook in verbouw, renovatie & restauratie.

Het verschil tussen verbouwen, renoveren en restaureren is niet altijd voor iedereen duidelijk. Daarom leest u hieronder een toelichting waarin de verschillen worden aangegeven. Zo weet u precies waarmee wij u kunnen helpen.

Verbouw

Verbouw betekent het plaatsen en/of uitbreken van muren, het uitbreiden van uw woonruimte of een aanbouw plaatsen.  Er worden zichtbare veranderingen aangebracht in o.a. vierkante meters. Er is sprake van veranderen en uitbreiden.

Renovatie

Bij renovatie passen wij een gebouw dusdanig aan dat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid, etc. Hierbij maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken.

Het kan gaan om het herstellen van de oude uitstraling van het te renoveren gebouw of juist een nieuwe uitstraling. Door middel van een dak- of gevelrenovatie de uitstraling van een pand aanzienlijk verbeteren. Als dit wordt gecombineerd met het isoleren van het dak en gevels en het toepassen van isolatieglas dan wordt ook het comfort en de duurzaamheid verhoogd. Met andere woorden, er is sprake van herstellen en aanpassen aan de eisen van huidige tijd.

Restauratie

Naast renovatie zijn wij ook actief met restauratie. Het grote verschil tussen restauratie en renovatie is, dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken. Monumentale panden behouden zo hun karakteristieke eigenschappen. Hierbij is sprake van herstellen middels traditionele materialen en technieken, vaak bij monumentale panden.

Sloopwerken

Multiservice IJmond kan op het gebied van sloopwerken veel bieden.Binnen onze organisatie beschikken we over een ruim assortiment aan modern uitgeruste machines.Voor sloopwerk in kleine ruimtes hebben wij verschillende machines die door ons opgeleid personeel ingezet kunnen worden. Voor hoge gebouwen en installaties, beschikken wij over grote kranen die uitgerust kunnen worden met een  sloopgiek. Doordat wij deze machines in eigen beheer hebben, kunnen wij adequaat reageren en voor onze opdrachtgevers de snelst mogelijke en best passende oplossing bieden. Tijdsbestekken worden daarmee zo kort mogelijk.

Veiligheid activiteiten

Veiligheid staat bij Multiservice IJmond hoog in het vaandel. Niet alleen voor ons eigen personeel maar ook voor de medemens en onze omgeving. Jaarlijks volgen onze medewerkers opleidingen om goed onderbouwd hun werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren en in de uitvoering zetten we alles op alles om emissies van stof tot een minimum te beperken.

Vraag direct een offerte aan!

Sloop bunker Bloemendaal
Sloop bunker Bloemendaal
Renovatie
Renovatie Barendrecht